PANEL SÖKES!


Vi har nu skrivit en text om de oskrivna dansregler som gällde på Tyrolen (och säkert de flesta andra dansställen i Småland) i mitten av 60-talet. Vi skulle vilja testa dessa på några av er kunniga gillare som var med på den här tiden. Vi vill ju skildra allt så korrekt som möjligt. Svara härnere så skickar vi texten till dig som ett PM och du får reagera på den. OK? Låter det kul? Du får förbli helt anonym om du vill.
 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Lena Birgersson » valborg var säsongsstarten:  ”Hej, Håller helt med, Sven-Ingvars är en av de "största orkestrarna", dessutom m..”

  • Mustang Nordgren » valborg var säsongsstarten:  ”Hej! Varför är inte de största med i förteckningen. SVEN INGVARS Mvh Mustang”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-